Navigacije za automobile GARMIN Nuvi 1490T Europe + SCG Route BUNDLE, 5" ekran, BlueTooth, TMC

Proizvođač:

Cena:
(bez PDV-a): 38.761 din
(sa PDV-om): 45.737 din

Novu generaciju Nüvi navigatora, predstavlja i 1490T - GPS uređaj sa velikim 5" ekranom. Tanko, elegantno kućište, nosi veliki ekran na poboljšanoj hardverskoj i softverskoj platformi.

Garmin uređaji imaju sledece karakteristike: jednostavan korisnički interfejs, tekst i glas na srspkom jeziku, obogaćene su dodatnim modom za navigaciju pešaka, uz opcione cityXplorer™ karte vaš novi Nuvi navigator će vas voditi kroz linije gradskih saobraćaja Evropskih metropola. Pored poznatihi alatki - "Gde sam" za brzi pregled trenutne pozicije i nalaženja najbližeg goriva/policije/adrese, i foto navigacije korišćenjem Panoramio servisa, unapređen je i ecoRoute™ softverski dodatak za kalkulaciju ekološki efikasnijih ruta i praćenja potrošnje goriva prema zadatim parametrima vozila. Uređaji su opremljeni i MicroSD slotom za memorijske kartice sa softverskim dodacima ili proširenjem memorije uređaja.
Navigacija za kola Nuvi 1490T je opremljena velikim ekranom dijagonale 5 inča. Podržava "LaneAssistant" funkciju prikaza saobraćajnih traka na većim raskrsnicama u gornjem levom uglu ekrana, kao i "JunctionView" prikaz 3D modela ukrštanja velikih autoputeva u Evropi. Opremljen je Bluetooth modulom koji omogućava handsfree telefoniranje mobilnim telefonom preko ugrađenog mikorfona i zvučnika, i TMC Pro prijemnikom informacija o gužvi i/ili radovima na putevima. Isporučuje se sa kartom kompletne Evrope i SCG Route u internoj memoriji. Opciono mu se mogu dodati lokalne detaljne karte okolnih zemalja (NaviGuide, AdriaRoute i dr.).
Izvor napajanja navigacije je Litijum jonska baterija koja traje do tri sata.
Ovaj Nuvi 1490T GPS za automobile nije vodootporan, ali zato ima neograniceno trajanje memorije bez potrebe za napajanjem.
 
Da bi pogledali ostalu ponudu Garmin uredjaja, kliknite ovde.

Da naručite Garmin navigaciju online kliknite na žuto dugme na kome piše "Dodaj u korpu" ili nas pozovite na broj 0800-085-085.

Instrukcije za online kupovinu navigacije pročitajte na Kako da kupim.

Garancija:

  • Karakteristike

  • Dimenzije uredjaja: 8.6(V)x13.7(Š)x1.6(D)cm
  • Dimenzije ekrana: 11.1x6.3cm
Tip izvora napajanja 12/24V
P/N 0SR-00810-06
Interfejs USB 2.0
Tip antene interna
Mape Karta kompletne Evrope i SCG Routa u internoj memoriji
Memorijsko proširenje microSD
Priključci USB 2.0
Sadržaj paketa - nüvi 1490 uređaj - 12/24V kabl za napajanje sa TMC Pro prijemnikom - Vakuum nosač za staklo - Lepljivi disk za inst. tablu - Uputstvo na srpskom jeziku - SCG Route Licenca