OneNote 2007 Win32 engleska verzija CD, S26-01965

Proizvođač:

Beleženje je jednostavno pomoću programa OneNote 2007. Uključene su sve kombinacije otkucanog teksta, slika i grafika.

Office OneNote 2007 je digitalna beležnica koja ljudima obezbeđuje jedinstveno mesto za prikupljanje beležaka i informacija, moćno pretraživanje za brzo pronalaženje onoga što traže i deljene beležnice koje se lako koriste tako da mogu da upravljaju prevelikom količinom informacija i efikasnije rade zajedno.

Prikupljanje beležaka i informacija na jednom mestu.
Prikupljajte i skladištite skoro sve tipove informacija i upravljajte njima – uključujući tekst, slike, digitalni rukopis, zvučne i video zapise i drugo – na jednom mestu. To što imate sve važne informacije nadohvat ruke može da vam pomogne da donosite odluke zasnovane na informacijama i da budete bolje pripremljeni.
   
Pravljenje rezervnih kopija važnih informacija.
Office OneNote 2007 automatski čuva i pravi rezervne kopije beležnica, bez obzira na to da li su uskladištene lokalno ili u deljenoj mrežnoj datoteci, tako da imate bolju zaštitu od gubitka podataka.
   
Brže pronalaženje informacija.
Moćna tehnologija za pretraživanje sa optičkim prepoznavanjem znakova pomaže vam da brže pronađete ono što tražite – bez obzira na to da li pretražujete rukom pisane beleške, tekst na slikama ili izgovorene reči u zvučnim i video zapisima. Možete da podesite da Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 ili Microsoft Office SharePoint Server 2007 automatski indeksiraju Office OneNote 2007 datoteke, unoseći podatke u bazu znanja preduzeća.
   
Efikasniji zajednički rad.
Deljene beležnice svima daju pristup istim informacijama u isto vreme, bez obzira na to da li su na mreži ili van mreže. Office OneNote 2007 upravlja promenama za vas tako da više korisnika može istovremeno da radi u istoj beležnici – nema potrebe da se prate verzije i promene. Uz sesije deljenja uživo, geografski udaljeni timovi mogu da prikazuju i uređuju istu stranicu beležaka u isto vreme.
   
Izbegavanje duplog posla.
OneNote olakšava prikupljanje, skladištenje i pretraživanje informacija o projektima na jedinstvenoj lokaciji. Iskoristite ideje, beleške i najbolja iskustva prilikom davanja uputstava novim timovima koji će raditi na projektu ili članovima tima. Iskoristite Office OneNote 2007 arhive da biste izbegli dupliranje posla.
   
Organizovanje na način koji vam odgovara.
Organizujte informacije na način koji vam najviše odgovara. Gledajte sve otvorene beležnice u jednom prikazu i lako rasporedite i prerasporedite beleške koristeći funkcije za prevlačenje i otpuštanje. Možete da dodate hiperveze sa drugim stranicama beležnice tako da brzo možete da pronađete sadržaj koji je bitan za trenutni zadatak.
   
Efikasnije određivanje prioriteta i upravljanje zadacima i zaduženjima.
Koristite zastavice napomene da biste obeležili i lako pratili radnje i važne stavke. Zastavice napomene mogu da se prilagođavaju u skladu s vašim potrebama i da se brzo prikažu u oknu rezimea. Zadaci kreirani u programu Office OneNote 2007 sinhronizuju se sa Microsoft Office Outlook zadacima tako da možete efikasnije da upravljate projektima.
   
Održavanje produktivnijih sastanaka.
Office OneNote 2007 omogućava vam da hvatate sve informacije iznete na sastancima, uključujući izmene statusa, prezentacije, dokumente, kucane i rukom pisane beleške i drugo. Ako su sve beleške sa sastanka uskladištene na jednoj lokaciji, svi imaju pristup istim informacijama, što obezbeđuje da svi članovi tima raspolažu ažurnim informacijama i da svako dobije usklađen skup radnih stavki.
   
Brz početak rada.
Poznati izgled i osećaj pri radu drugih programa iz sistema Microsoft Office i intuitivni korisnički interfejs olakšavaju da odmah počnete da koristite program Office OneNote 2007. Integracija sa sistemom Microsoft Office 2007 znači da možete lako da delite informacije između programa Office OneNote 2007 i drugih programa iz sistema Microsoft Office.
   
Poboljšavanje produktivnosti izvan kancelarije.
Sinhronizujte uređaje koji koriste tehnologiju Microsoft Windows Mobile sa programom Office OneNote 2007 tako da možete da ponesete sa sobom sadržaj beležnice i da ga prikažete na mobilnom uređaju. Pored toga, informacije koje uhvatite svojim Smartphone uređajem ili Pocket računarom zasnovanim na operativnim sistemu Microsoft Windows Mobile, uključujući fotografije i tekst, mogu da se prenesu u Office OneNote 2007 i da se omogući pretraživanje teksta.

Garancija: nema

  • Karakteristike

Šifra artikla S26-01965
Podgrupa (BusinessUnit) Office Like
Proizvod (ProductFamily) OneNote
Vrsta proizvoda (ProductType) Standard
Pakovanje (PackageType) Retail