Prijava greške za: Softver MICROSOFT Win Ult 7 English Intl non-EU/EFTA DVD

Pronađite grešku u opisu proizvoda i osvojite nagradni kupon koji će Vam doneti dodatne pogodnosti prilkom kupovine.


Slike proizvoda
Primedba:
Naziv proizvoda:
Softver MICROSOFT Win Ult 7 English Intl non-EU/EFTA DVD
Primedba:
Karakteristike proizvoda:
Softver MICROSOFT Win Ult 7 English, poboljšana verzija sa dosta novina i izuzetnim performansama. Probajte, ostaćete mu zauvek verni.
Primedba:
Tehničke karakteristike:
P/N GLC-00179
Primedba:
Detaljan opis:
Windows 7, osnovne prednosti:

Brže i lakše
 • Poboljšana traka zadataka i pregledi na celom ekranu: U operativnom sistemu Windows 7 možete da zakačite bilo koji program za traku zadataka tako da je uvek lako dostupan i možete da prerasporedite ikone na traci zadataka jednostavnim kliktanjem i prevlačenjem. Ikone su znatno povećane, tako da se sada lakše koriste.
 • Liste za prelazak: Predstavlja zgodan način da brzo dođete do datoteka sa kojima ste radili. Da biste videli datoteke koje ste nedavno koristili, samo kliknite desnim tasterom miša na ikonu na traci zadataka.
 • Poboljšanja radne površine: Windows 7 pojednostavljuje način na koji radite sa prozorima na radnoj površini. Imaćete intuitivnije načine za njihovo otvaranje, zatvaranje, promenu veličine i preraspoređivanje.
 • Windows pretraga: Tražite neku datoteku, e-poruku ili aplikaciju? Iako možete lako da pretražujete fascikle i menije, postoji još brži način. Samo kliknite na dugme „Start“ i na dnu „Start“ menija ćete videti polje za pretragu. Samo unesite reč ili nekoliko slova u imenu ili datoteci koju želite i dobićete organizovanu listu rezultata.
 • Internet Explorer 8: Dostupan odmah, Internet Explorer 8 vam pomaže da brže radite ono što želite na mreži. Uz inovacije trake adresa, pretrage, kartica i trake „Omiljene lokacije“, Internet Explorer 8 vam donosi više informacija sa manje truda.
 • Bolje upravljanje uređajima: U operativnom sistemu Windows 7 koristićete jedan ekran „Uređaji i štampači“ za povezivanje, upravljanje i upotrebu bilo kakvih štampača, telefona i drugih uređaja koje imate pri ruci. Faza uređaja vam pomaže da uspostavite interakciju sa bilo kojim kompatibilnim uređajem koji je povezan sa računarom.
 • HomeGroup: Nova funkcija u operativnom sistemu Windows 7, olakšava proces povezivanja računara u kući. HomeGroup se automatski podešava kada dodate prvi računar na kojem je pokrenut Windows 7 svojoj kućnoj mreži.
 • Prikaz dostupne mreže (VAN): Uvek ćete imati pristup jednim klikom dostupnim mrežama, bez obzira na to da li su te mreže zasnovane na Wi-Fi, mobilnoj vezi širokog propusnog opsega, pozivnoj vezi ili poslovnom VPN-u.
Radi za vas
 • Brže performanse i bolji odziv: Windows 7 je dizajniran tako da ubrza pokretanje i isključivanje računara, nastavak rada nakon režima mirovanja i odazivanje. Da biste lakše uradili svakodnevne obaveze, dodate su nove funkcije koje pojednostavljuju broj koraka koji su potrebni za uobičajene radnje.
 • Poboljšanja upravljanja napajanjem: Windows 7  je dizajniran da poboljša trajanje baterija tako što su dodata poboljšanja za uštedu energije kao što je prilagodljiva svetlina ekrana koja zatamnjuje ekran ako neko vreme niste koristili računar. Druga poboljšanja obuhvataju upotrebu manje napajanja za reprodukciju DVD-ova (korisno kada putujete) i efikasniju upotrebu napajanja procesora.
 • Kompatibilnost: Možete očekivati da će većina proizvoda koji rade sa operativnim sistemom Windows Vista funkcionisati i sa operativnim sistemom Windows 7.
 • Pobrinite se za probleme: Umesto iskakanja poruke u donjem desnom delu ekrana, ako Windows 7 traži vašu pažnju, videćete ikonu Centra aktivnosti i moći ćete da saznate više ako kliknete na nju. Ako nemate vremena da odmah pogledate upozorenje, Centar aktivnosti će sačuvati informacije, tako da ih možete pogledati kasnije.
Nove mogućnosti
 • Windows Media Center: Windows 7 čini gledanje TV programa, filmova i drugog video sadržaja na računaru lakšim nego ikada ranije. Pomoću kablovske veze i jednostavnog USB TV tjunera možete da snimate i gledate programe po svom planu. Windows Media Center je ažuriran da upravlja jednim TV vodičem koji sadrži TV programe standardne i digitalne visoke definicije.
 • Uživajte u muzici, slikama i video zapisima kod kuće: Nove funkcije za protok medija čine računar odličnim čvorištem za audio, video, snimljeni TV program i fotografije u vašoj kući. Kada podesite matičnu grupu ili protok medija iz programa Windows Media Player, možete jednostavno da uživate u muzici, slikama i video zapisima na drugim računarima koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 i drugim uređajima u kući.
 • Širite muziku u celom domu: Windows 7 olakšava korišćenje računara za protok muzike, video zapisa ili fotografija na kućni sistem za audio i video i druge umrežene medijske uređaje – kao što je Xbox 360 koji možete da koristite kao Media Extender
 • Sinhronizujte svoj život pomoću Windows Live usluga: Windows Live Essentials jednostavno povezuje ono što radite na računaru sa uslugama na mreži koje svakodnevno koristite kao što su Windows Live Hotmail, Facebook, Flickr, Twitter i druge. Jedno jednostavno preuzimanje vam donosi Windows Live foto-galeriju, poštu, Messenger, Movie Maker i drugo. Pomoću ovih odličnih aplikacija još bolje možete iskoristiti Windows 7.
 • Windows tehnologija kontrole dodirom: U operativnom sistemu Windows 7, ako imate monitor sa ekranom osetljivim na dodir, možete jednostavno da dodirnete ekran računara kako biste radili direktnije i prirodnije. Koristite prste da biste se pomerali, menjali veličinu prozora, reprodukovali medije i koristili pan prikaz i zum.
Primedba:

Unesite Vaše podatke:
Moje ime je: Komentar:
Moje prezime je:
Moj email je:
Moj broj telefona je:
(najbolje mobilni)
Moja adresa je:
Poštanski broj i grad:
Zemlja: