Prijava greške za: GPS za kola Nuvi 765T Europe + SCG Route BUNDLE, LaneAss., 3D, BlueTooth, TMC, FM tr

Pronađite grešku u opisu proizvoda i osvojite nagradni kupon koji će Vam doneti dodatne pogodnosti prilkom kupovine.


Slike proizvoda
Primedba:
Naziv proizvoda:
GPS za kola Nuvi 765T Europe + SCG Route BUNDLE, LaneAss., 3D, BlueTooth, TMC, FM tr
Primedba:
Karakteristike proizvoda:
Kako dodatno olakšati navigaciju u urbanim sredinama, a pri tome zadržati glavne karakteristike Garmin uređaja: funkcionalnost i jednostavnost upotrebe?
Primedba:
Tehničke karakteristike:
Tip izvora napajanja 12/24V
Primedba:
P/N 0SR-00715-21
Primedba:
Interfejs USB 2.0
Primedba:
Rezolucija ekrana 480x272
Primedba:
Tip antene interna
Primedba:
Mape Detaljna kartografija zapadne Evrope, nova verzija karte značajno bolje pokriva Grčku, Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Poljsku, a poboljšana je i pokrivenost ostalih zemalja centralne i istočne Evrope: Bugarska, Rumunija, Litvanija, Letonija i Estonija su pokrivene detaljnom kartom glavnih putnih pravaca, i kartom ulica u većim gradovima.
Primedba:
Memorijsko proširenje SD
Primedba:
Priključci USB 2.0
Primedba:
Sadržaj paketa - nüvi 765 uređaj - PC/USB Interface kabl - 12/24V kabl za napajanje - Vakuum nosač za staklo - Lepljivi disk za inst. tablu - Uputstva na CD-u
Primedba:
Detaljan opis:

GPS uredjaj Nuvi 765T donosi dve ključne novosti u svet portabilnih GPS uređaja: 3D prikaz zgrada u gradovima sa fotorealističnim 3D modelom važnih građevina i LaneAssitant prikaz petlji i raskrsnica! Kućište je izrađeno od posebne neklizajuće plastike za lakše korišćenje iz ruke i istih je dimenzija kao kod 760 serije.

3D prikaz zgrada omogućava nova verzija City Navigator Europe - 2009 3D. Nisu samo važni objekti urađeni kao 3D modeli, u velikim gradovima zapadne Evrope su prikazane i zgrade i kuće, koje se u različitim fazama navigacije prikazuju polutransparentno ili skroz providno kako bi olakšale prikaz rute i navigaciju. Nova hardverska platforma omogućava kvalitetan prikaz i brzu animaciju bez zastajkivanja.
LaneAssist funkcija daje prikaz raskrsnica i petlji u trodimenzionalnom modelu sa putokazima koji olakšavaju snalažanje na ukrštanju širokih autoputeva zapadne evrope. Pored prikaza na posebnom ekranu, ova opcija prikazuje i u polju sledećeg skretanja raspored saobraćajnih traka čime dodatno olakšava snalaženje u nepoznatim gradovima.

Navigator Nuvi 765T se, isporučuje sa CityNavigator 2009 3D Evropskom kartom, koja pored detaljne kartografije zapadne Evrope, nova verzija karte značajno bolje pokriva Grčku, Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Poljsku, a poboljšana je i pokrivenost ostalih zemalja centralne i istočne Evrope: Bugarska, Rumunija, Litvanija, Letonija i Estonija su pokrivene detaljnom kartom glavnih putnih pravaca, i kartom ulica u većim gradovima.

Navigacija za kola Nuvi 765 je opremljen i Bluetooth modulom koji omogućava "Handsfree" komunikaciju sa mobilnim telefonom i FM predajnikom za transfer zvuka na auto radio. softverski paket sadrži i MP3 player, pregled JPEG slika, kalkulator, konvertor valuta, konvertor jedinica mere, Audio Book reader. Tu su i napredne navigacione opcije:
- TrackLog omogućava snimanje linije kretanja i kasniju analizu na uređaju ili računaru
- Snimanje ruta, i mogućnost računanja ruta kroz više tačaka
- Gde sam - brz pristup informacijama o trenutnoj lokaciji: koordinata, adresa, najbliža pumpa, rakrsnica...
- Automatsko memorisanje lokacije na kojoj je uređaj skinut sa nosača radi lakšeg traženja vozila na parkingu

Primedba:

Unesite Vaše podatke:
Moje ime je: Komentar:
Moje prezime je:
Moj email je:
Moj broj telefona je:
(najbolje mobilni)
Moja adresa je:
Poštanski broj i grad:
Zemlja: