Prijava greške za: Viva Pinata PC Win32 engleska verzija Intl DVD, 4CV-00044

Pronađite grešku u opisu proizvoda i osvojite nagradni kupon koji će Vam doneti dodatne pogodnosti prilkom kupovine.


Slike proizvoda
Primedba:
Primedba:
Primedba:
Naziv proizvoda:
Viva Pinata PC Win32 engleska verzija Intl DVD, 4CV-00044
Primedba:
Karakteristike proizvoda:
Viva Pinata PC je identična istoimenoj igrici za konzolu u kojoj se igrate pinjatama. Po koncepciji igra je veoma slična poznatoj igri The Sims.
Primedba:
Tehničke karakteristike:
Šifra artikla 4CV-00044
Primedba:
Podgrupa (BusinessUnit) Windows Gaming
Primedba:
Proizvod (ProductFamily) Viva Pinata PC
Primedba:
Vrsta proizvoda (ProductType) Standard
Primedba:
Pakovanje (PackageType) Retail
Primedba:
Detaljan opis:
Viva Pinata je delo razvojnog tima Rare, koji je u vlasništu Microsoft-a, prvenstveno zbog toga što je veliki softverski gigant želeo da igre za njegovu konzolu budu konkurentne na tržištu i da uspešno pariraju konkurentima na polju igračkih konzola. Sada nam ova igra dolazi u veziji za PC, koja je identična igri koja se "vrti" na konzoli.

Scenario i način igranja umnogome podsećaju na serijal The Sims, ali s jednom razlikom: ovde umesto ljudi kontrolišete pinjate, zgodne male lutke koje su napravljene od kartona i ispunjene slatkišima, koje se u Meksiku prave prilikom raznih proslava. Priča koja postoji u igri i nije nešto neophodna za samo iganje, niti u igri postoji određeni cilj. Na početku igre dobijate baštu, koju najpre treba očistiti od raznoraznog otpada, kako biste na njoj mogli da posadite voće i povrće. Kada krenete s ovim poslom i počnete da sadite svoju baštu, u nju se naseljavaju prve pinjate, pošto im vaša bašta odgovara kao stanište. U baštu treba privući što više raznih buba i životinjica kako bi vaš posed napredovao. Razni crvići, leptiri, pa čak i zečevi naseliće vašu baštu veoma brzo, dok će vam dosta vremena trebati da privučete malo krupniju divljač, koja je zahtevnija kad je reč o uslovima života. Vaš osnovni zadatak u igri je u stvari da se brinete o potrebama stanovnika svoje bašte i da im omogućite uslove za nesmetan razvoj i razmnožavanje, čime ćete sebi omogućiti dodatni izvor prihoda, jer ih možete uvek prodati i tako doći do sredstava za unapređenje vašeg imanja.

Ova upravljačka simulacija ima veoma jednostavan upravljački interfejs, koji je prilagođen početnicima, a tu je i veoma detaljan tutorijal, koji će vam pomoći da se snađete u igri. I za one iskusnije ovde ima posla. U igri nije baš sve tako jednostavno. Kada u svoju baštu naselite veliki broj vrsta, o njima nije nimalo lako voditi računa, posebno ako se zna da se neke vrste međusobno ne podnose. Dodatni razlog za brigu predstavljaju sour pinatas ili Ruffian - zle pinjate, koje će povremeno upadati na vaš posed i praviti štetu ili će čak ubijati stanovnike vaše bašte. Ovaj problem se, na sreću, može sprečiti izgadnjom odbrambenih "totema", koji vam pomažu u eliminisanju ove opasnosti.

Grafika u igri je veoma simpatična, a igra obiluje veselim bojama uz veoma dobar dizajn samih pinjata, koje izgledaju veoma simpatično. Igra hardverski nije zahtevna, omogućava da grafiku podestite spram mogućnosti vašeg računara, pa se može igrati i na slabijim mašinama. Zvuk u igri ide pod ruku s grafikom, a glas vašeg glavnog asistenta, devojke koja se zove Leafos, veoma dobro upotpunjuje igru i daje joj dozu veselosti. Osnovni problem igre je loša podrška za igru na mreži, kao i nestabilnost, pa igra zna da "izleti" u Windows. Ipak, i s tim manama Viva Pinata je igra koju treba probati i koja je namenjena svim uzrastima.
Primedba:

Unesite Vaše podatke:
Moje ime je: Komentar:
Moje prezime je:
Moj email je:
Moj broj telefona je:
(najbolje mobilni)
Moja adresa je:
Poštanski broj i grad:
Zemlja: