Upravljanje sadržajem i SEO optimizacija vašeg sajta

očekivano vreme isporuke
24 časa

Cena:
(bez PDV-a): 25.424 din
(sa PDV-om): 30.000 din
Količina:

Povećajte vidljivost svog sajta, budite na prvoj strani pretraživača. Rešenje za optimizaciju, content management i post klik marketing vašeg sajta daće vam kompanija Inter Casa Ambienta doo

1. Inicijalne Konsultacije i “Keywords” – ključne reči

Na, CMP (Content management provider) proverava status Vašeg web sajta kako bi predvideli proces optimizacije. To podrazumeva i dobijanje informacija o suštini sadržaja i poruka koje sajt nosi, razumevanje samog sajta u softverskom smislu i razumevanja vašeg sajta u smislu posla kojim se bavite.

Svaka strana se indexira i ocenjuje se kvalitet svake strane (u tehničkom smislu i suštinskom smislu). Koristeći ručne pretrage kao i poseban softver za analize, naš optimizator će prikupiti podatke i kreirati listu najtraženijih i ciljanih ključnih reči odnosno ključnih fraza u Vašoj delatnosti. Na kraju ćemo se konsultovati sa Vama oko konačnog izbora ključnih reči. fraza za koje ćete postići visoku poziciju na pretraživačima. U tom procesu izabraćemo i fraze koje sadrže ili ne sadrže ključne reči.

Svaku stranicu koju je google indeksirao u momentu sklapanja ugovora ćemo oblikoviti i učiniti je vidljivom za pretaživače za konkretne fraze i ključne reči.

Ovaj posao je interaktivan proces i ključne reči će se menjati tokom vremena. Nakon toga radi se na optimizovanju navigacije čiji je cilj smanjenje / povećanje “bounce rate” odnosno kao krajnji cilj povećanje konverzije.

“Search engine” optimizacija je popularan i inspirativan proces čiji je konačni cilj povećana poseta.
Želimo da znate da mi taj proces rangiranja reči odnosno podizanja njihove pozicije na Google-u podrazumevamo odnosno da je ona više tehničko nego logično pitanje.

Ono što je za nas najvažnije je da kreiramo što preciznije “spuštanje” korisnika na stranu na kojoj će naći informaciju za kojom traga.
To je komplikovaniji proces i proces koji zahteva više vremena ali za konačni cilj ima povećanu konverziju – što više posetilaca na sajtu na pravom mestu, više će biti razumevanja suštine poruke koju oni treba da pročitaju.

U tom smislu, upravljanje navigacijom znači više za konverziju nego SEO u klasičnom smislu.

To će na primer pokazati i grafik procenata izlaza sa stranica sajta koji će biti stabilan bez obzira o kojoj je izlaznoj strani reč

Ta “upeglavanja” navigacije sajta u odnosu na SEO, čine odbranu sajta i za konačne rezultate su uvek važniji od “napada” što je na primer dovođenje većeg broja posetilaca na sajt

2. Kreiranje Sadržaja i post klik marketing

Pošto kreiramo listu ključnih reči i fraza sa Vašeg websajta, menjaćemo postojeći sadržaj i uticati na sastavljanje novog sadržaja, čime se kreira novi ili evoluira postojeći sadržaj koji će biti prikazan na sajtu. Koristeći svoje znanje i iskustvo, pobrinućemo se da Vaš sajt sadrži ključne reči koje su u skladu sa izgledom i marketingom Vašeg sajta kao i one reči i fraze koje su najtraženije od strane posetilaca sajta. Dodatno ćemo Vas konsultovati pre startovanja po pitanju sadržaja da bi bili sigurni da je suština Vašeg sajta sačuvana.
 
Navigacija Vašeg sadržaja biće poboljšana na taj način da Vaši posetioci pronalaze međusobno povezane informacije ili akcije (cross links) ili na pravi način saznaju o mogućnostima za koje nisu znali (up links) ili odgovarajuće alternative.
Najvažniji rezultat ove optimizacije treba da bude povećanje mogućnosti da posetilac dođe i čuje za vas preko nekog Pitanja, akcije ili usluge koju je direktno tražio nego je dobio iz fraze

3. Dodatni razvoj sajta

Naši konsultanti za optimizaciju će raditi sa menadžerima sadržaja na integrisanju optimizovanog kontenta u okviru Vašeg websajta. Konsultanti će uticati da se preprogramira sajt tako da ključne reči optimalno komuniciraju sa pretraživačima.

Uz to, svi aspekti websajta uključujući njegov sklop, meta tagove, alt tagove, grafički tekst, internu link strukturu, i podstrane biće modifikovani da budu spider-friendly i da najbolje moguće zadovoljavaju kriterijume algoritama pretraživača.

Zaposleni u CMP su posvećeni tome da održe integritet dizajna i suštinu Vašeg websajta i samim tim će Vam sugerisati na koji način je potrebno da pripremite slike, bannere i sl.

4. Razvoj linkova

Jedna od glavnih stvari u postizanju visokog ranga na pretraživačima je pravljenje linkova ka Vašem sajtu na kvalitetnim web sajtovima koji su slični Vašem. Glavni deo usluge koju nudimo, tzv. link building “pravljenje linkova” je ključna stvar za uspeh Vašeg websajta u svakom pogledu i može se realizovati na različite načine.
Jednosmerni linkovi sa Web direktorijuma i drugih sličnih sajtova, recipročna razmena linkova, ustupanje direktorijuma na bazi prodaje, ciljani kupljeni linkovi su efektivan način za kreiranje velikog broja kvalitetnih linkova u velikom broju.

5. Postavljanje

Pošto optimizacija bude gotova, prijavićemo Vaš Web sajt na veliki broj pretraživača i direktorijume uključujući Google. Ukoliko Vaš web sajt ima problema sa indeksiranjem (neke stranice se ne pojavljuju u indeksima pretraživača), kreiraćemo i prijaviti sajt mapu na Google pretraživač putem njima odgovarajućih programa

6. Izveštavanje

Pre nego što počnemo proces optimizacije, za nas je ključno da odradimo izveštaj o rangu da bi videli kako Vaš web sajt trenutno funkcioniše. Kada proces bude gotov, poslaćemo Vam finalni izveštaj kako bi mogli da uporedite rezultate. Po završetku optimizacije, mi šaljemo nove izveštaje svakih 30 dana kako bi smo proverili napredovanje Vašeg sajta - apdejt o Vašem mesečnom poslovanju će Vam biti slan e-mailom. Uz ove mesečne izveštaje o rangu, mi sprovodimo i monitoring domaćih pretraživača kako bismo bili sigurni da je Vaš sajt adekvatno prikazan.

7. Prijava

Ukoliko želite da vaš sajt bude vidljiv za sve, da svi čuju za vas i da ste na prvoj strani pretraživača pošaljite nam link vašg sajta na mail office@adriatiko.com i mi ćemo napraviti analizu vašeg sajta i poslati vam konačnu ponudu za optimizaciju i upravljanje sadržajem vašeg sajta i poslati vam.

8. Cena

Cena optimizacije sajta i content managementa se kreće od 300eur na mesečnom nivou, a prvi rezultati su vidljivi nakon tri meseca, pa je praksa da se ugovor sklapa na minimum 6 meseci.
Očekujemo vaše prijave

Inter Casa Ambenta d.o.o
Vazduhoplovaca bb
18000 Niš
tel/fax: 0800/085085

REFERENCE

www.bomexrealestate.com
Garancija: 6 meseci nakon isteka ugovora

Komentari kupaca

Vaš komentar je dragocen budućim kupcima.
Da napišete svoje mišljenje o ovom proizvodu kliknite ovde. Pogledajte sve komentare